skip to Main Content
24/7 Taxi Service
Betrouwbaar
Vaste lage tarieven
Taxi reserveren 085-130 59 90

Over Taxi Centrale Alrijne

Taxi Centrale Alrijne vertrekt vanaf de regio Zuid-Holland en is al meer dan 20 jaar uw betrouwbare Taxi Centrale naar het luchthaven van – en naar Schiphol, Rotterdam Zestienhoven en andere luchthavens in en buiten Nederland.

Wij werken als een zelfstandig taxibedrijf, zonder tussenpersoon. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor uw reservering, taxirit en ervaring. Dit weerspiegelt zich in onze professionele en betrouwbare 24/7 service.

Of het nu gaat om lange of korte reis, comfort en veiligheid staan centraal. Wij brengen u 24/7 met veel plezier van en naar de door uw gekozen bestemming en luchthavens. Onze luxe auto’s bestaan uit o.a. Mercedes-Benz E-klasse(4-pers.) en Mercedes V-klasse(7-pers.). De taxi’s zijn in optimale conditie voor uw veiligheid en voorzien van navigatiesystemen en airconditioning voor een comfortabele reis.

Onze chauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u te brengen en halen!

Onze taxidiensten

Al meer dan 20 jaar zijn wij een zelfstandig taxibedrijf en brengen u met veel plezier van en naar de door u gekozen bestemming bestemming. Of u nu gewoon een taxi nodig heeft om u van en naar huis te brengen, zakelijk vervoer of taxi nodig naar het vliegveld. Wij staan 24/7 voor u klaar:

  • Luchthaven vervoer
  • Taxivervoer
  • Zakelijk vervoer
  • Schoolvervoer

Taxi Service Schiphol

Maak kennis met onze chauffeurs

Basir

Nadat ik in 2000 wegging bij KLM begon ik als taxichauffeur bij Eltax in Leiden. In 2008 begon ik mijn eigen taxibedrijf. Vandaag de dag doe ik mijn werk nog steeds met veel plezier. Naast mijn werk houd ik ontzettend van sporten en muziek maken.

Ghafur

Ik ben sinds 2002 taxichauffeur en begon in 2007 mijn eigen taxibedrijf. Nu ben ik alweer een hele tijd onderdeel van Taxi Alrijne en ik geniet nog elke dag van mijn baan. In mijn vrije tijd lees ik veel en ga ik graag wandelen.

Jamshid

Na 17 jaar bij KLM Catering Services te hebben gewerkt op Schiphol ben ik begonnen te werken als taxi chauffeur. Ik geniet van het contact dat ik heb met klanten en wordt gelukkig van mensen aan het lachen maken. Naast mijn werk als taxi chauffeur ben ik veel bezig met 3d animatie, Photoshop en muziek maken.